6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
Καρπαθάκης Εμμανουήλ Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, είναι κοντά σας από το 2004, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών που στόχο έχουν την πλήρη κάλυψη των αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης. 

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η εξειδικευμένη ομάδα του μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση και ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από μια ηλεκτρολογική βλάβη έως την πιο περίπλοκη ηλεκτρολογική εργαστάσταση.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους καθώς και την συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Ποιοτικές λύσεις για την Ανακαίνιση & την Κατασκευή του κτιρίου σας!
 
Διαθέτοντας εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ελαιοχρωματισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων, τοποθέτηση πλακιδίων καθώς και να σας προτείνουν και να εφαρμόσουν την ιδανική τεχνική για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις και τα νέα υλικά, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και ποιοτικές λύσεις για τον χώρο σας. Τέλος, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση πισινών, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρου, έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό πελατών, μένοντας πάντα προσηλωμένοι στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Έτσι, έχουμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών που μας προτείνουν και μας προτιμούν.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι αφενός η ποιοτική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.