6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Διαθέτοντας έμπειρους ηλεκτρολόγους, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, παρέχει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε από μια απλή ηλεκτρολογική βλάβη έως και τη μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
    Ηλεκτρολογικές Βλάβες
    Αυτοματισμούς - Έξυπνο Σπίτι
    Ηλεκτρολογικούς Πίνακες
    Μελέτες Φωτισμού
    Τοποθετήσεις Φωτιστικών
    Σχέδια - Πιστοποιητικά ΔΕΗ
    Τοποθέτηση Συστημάτων Ασφαλείας (κάμερες & συναγερμοί)
    Δορυφορικά Συστήματα - Κεραίες
    Δομημένη Καλωδίωση κ.α.
 
 
 
 
Επιθυμώντας την ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτησή σας, μπορούμε να αναλάβουμε όλη την διαδικασία για την έγκριση της ηλεκτροδότησης του κτιρίου σας.

Για όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση και την συντήρηση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου (Asem Island Mobility, Armet Mobility, Cordia) μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις, ανεξαρτήτως της μάρκας του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.