6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ & ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.  
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
    Θερμομονώσεις Κτιρίων  
    Θερμοπροσόψεις Κτιρίων  
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού μελετήσει το χώρο σας και εξετάσει τις ανάγκες του, μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την πιο αποδοτική μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε άμεσα και οικονομικά ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας
στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.