6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Η πισίνα μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο μια ζεστή μέρα ή ορόσημο κύρους για τους ιδιώτες ή για τα ξενοδοχεία αλλά τίποτα δεν είναι πιο αντιαισθητικό από μια βρώμικη πισίνα. 

Για αυτό λοιπόν, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει την συντήρηση και τον καθαρισμό της πισίνας σας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου ή κατά την περίοδο που εσείς θα επιλέξετε. Παράλληλα, πραγματοποιεί έλεγχο καλής λειτουργίας αντλιών και φίλτρων, ενώ μπορεί να προχωρήσει και στη σωστή επισκευή τους.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο εξασφαλίζει την τέλεια συντήρηση, καθαριότητα και λειτουργία της πισίνας σας. Βασική αρχή μας είναι η συνέπεια και οι προσιτές τιμές διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.