6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
 
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, με χρόνια παρουσίας στο χώρο των φωτοβολταϊκών, μπορεί να αναλάβει την επίβλεψη φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, πραγματοποιεί με συνέπεια και επαγγελματισμό, επίβλεψη του φωτοβολταϊκού σας πάρκου σε πραγματικό χρόνο, ενώ προσφέρει και άμεση τεχνική επέμβαση εάν υπάρξει οποιαδήποτε δυσλειτουργία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Συντήρηση & Επισκευή σε Φωτοβολταϊκά Πάνελ & Συστήματα Στήριξης 
    Συντήρηση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
    Αντικατάσταση Πάνελ
    Καθαρισμός Πάνελ (πλύσιμο)
  …και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου να πετύχουμε την αδιάλειπτη λειτουργία του φωτοβολταϊκού σας πάρκου.
   
  Με όπλο μας την μακροχρόνια και εκτεταμένη εμπειρία μας στο χώρο, παρέχουμε σε εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών πάρκων μικρής και μεγάλης κλίμακας πλήρεις εργασίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, σε καθημερινή βάση.
 
 
 
 
 
 
 
 
Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την αδιάλειπτη λειτουργία των φωτοβολταϊκών σας 365 ημέρες το χρόνο, με τις υψηλότερες αποδόσεις και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.