6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, με φαντασία και πολύ μεράκι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το βάψιμο ολόκληρου του σπιτιού σας ή ενός δωματίου, καθώς και το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   
    Ελαιοχρωματισμούς
    Φρεσκαρίσματα
    Σπατουλάρισμα τοίχων
    Λαδομπογιές
    Βερνίκια
    Μερεμέτια κ.α.
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά χρώματα για τον χώρο σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις που θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο μοναδικό και ξεχωριστό.
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε υλοποιούνται στο προσυμφωνηθέντα χρόνο, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.