6938405812 Σορωνή, Ρόδος info@karpathakis.gr
hero image
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, διαθέτοντας έμπειρους τεχνίτες, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:

   
    Δάπεδα
    Τοίχους
    Κουζίνες
    Μπάνια
    Μπαλκόνια
    Πισίνες κ.α.
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στην τοποθέτηση πλακιδίων, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα της αρεσκείας σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας αλλά και για να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στην Ρόδο και όχι μόνο.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.